EN
сите категории
EN

Системска ткаенина за прикажување

Текстил со дисплеј од 200 g Најквалитетна ткаенина за ѕидна покривка во заднина во ширина од 105cm до 320cm дигитално печатење на екран за пренос на топлина печатење антистатички третман бела ткаенина


функција
ПОДАТОЦИ
100% плетен полиестер
Метод за тестирање
Ширина (cm)
           (Инчи)
105-320
41-126
Вкупна тежина200g / m ²DIN EN ISO 2286-2
BS 3424 МЕТОД 5А
Употребливи мастилаМастила за дисперзија
Сублимација-Директен-Трансфер
пигмент
УВ врски
Мастило засновано на масло
Заштитник на пламен (FR)Б1, Б2, М1, М2 ИзборноDIN 4102
DIN 75200
апликацијаПечатење на екран / Дигитално печатење
КК-менаџментДИН ИСО 9001
ДИН ИСО 14001
ДИН ИСО 18001
НапоменаНе се користат ограничени хемикалии.
Дополнителен список е достапен.
Сите наши технички карактеристики се индикативни.
Iкваки