EN
сите категории
EN

ХОТ ПРОИЗВОДИ

Најнови вести

  • Текстил за чадори за надворешно рекламирање: издржливи и атрактивни решенија од CQTex

    Како што надворешното рекламирање продолжува да станува сè попопуларно, бизнисите бараат нови начини да се издвојат од толпата. Едно решение кое добива на внимание е употребата на текстил за чадори за сонце. Чадори за сонце се одличен начин да се создаде уникатен и привлечен рекламен приказ кој може да се користи во различни поставки на отворено.

  • CQTex's Flag Textiles: Совршено решение за рекламирање од големи размери

    In today's fast-paced world, advertising has become more important than ever. Every company wants to get its message across to as many people as possible, and large-scale advertising is one of the best ways to achieve that goal. However, when it comes to large-scale advertising, finding the right materials and suppliers can be a challenge. That's where CQTex comes in. As a leading manufacturer of flag textiles, banners textiles, parasols textiles, canopy textiles, and all other advertising textiles, CQTex has the perfect solution for large-scale advertising.

  • Истражување на најновите трендови и иновации во CQTex Flag Textiles

    Текстилите за знаме поминаа долг пат од традиционалните ткаени ткаенини до напредни материјали кои се поцврсти, поиздржливи и естетски пријатни. CQTex е водечки снабдувач на текстил со знаме кој е во првите редови во развојот на нови технологии и материјали за да ги задоволи променливите барања на индустријата за знаме.

Прочитај повеќе